Sala – varbūt arī “Zaļā sala”

Sala – varbūt arī “Zaļā sala”

Kādā saulainā maija dienā Audriņu pamatskolas 7.-9.klašu skolēni ieradās skaistā, sakoptā vietā, kas  atrodas netālu no Rēzeknes, klusā vietā pie upes, tieši pie autoceļa A12, lai piedalītos Rēzeknes novada pašvaldības Izglītības pārvaldes KAA projekta ietvaros organizētā pasākumā “Atver profesijas durvis!” viesu namā “ Zaļā sala”.

Viesu nama saimniece laipni sagaidīja skolēnus un iepazīstināja ar viesu nama darba specifiku, sniegtiem pakalpojumiem. Viesu nams darbojas jau 10 gadus. Viesiem tiek piedāvāta svinību galdu klāšanu, garšīgs ēdiens un naktsmītnes, ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Viesiem tiek nodrošināta piekļuve upei un dārzam ar āra mēbelēm. Vasarā var spēlēt galda tenisu un mini golfu. Viesiem ir pieejama semināru, banketu rīkošanas iespēja un bērnu rotaļu laukums. Viesi var nodarboties ar dažādām aktivitātēm, tostarp makšķerēt un doties pārgājienos. Naktsmītnei ir bezmaksas privātā autostāvvieta.

Saimniece iepazīstināja ar saviem praksē esošajiem jauniešiem no Rēzeknes. Rosināja mācīties, apgūt profesijas, kurās varētu strādāt no sirds, pastāstīja par viesu uzņemšanā nozīmīgām prasmēm un zināšanām, kas nepieciešamas, lai varētu izveidot un uzturēt šādu viesu  māju. Pasākuma laikā skolēniem tika dota  iespēja parādīt savas prasmes galda klāšanā, salda cienasta un kokteiļa pagatavošanā. Visiem garšoja. Paldies. Nav brīnums, ka viesu nams saņem augstus apbalvojumus, atsauksmes un novērtējumus.

Audriņu pamatskolas skolniece Jeļena ierakstīja arī mūsu  skolēnu pateicības vārdus viesu grāmatā. Paldies par intereses rosināšanu viesu nama saimniecei.

Audriņu pamatskolas skolotājas Iveta Rundāne un Mudīte Leiduma

Comments are closed.