EKSKURSIJA UZ BĒRNU ROTAĻU LAUKUMU „VINNI CENTRS”

EKSKURSIJA UZ BĒRNU ROTAĻU LAUKUMU „VINNI CENTRS”

6. martā Audriņu pamatskolas pirmsskolas grupas 3-4 gadīgie bērni devās ceļojumā, kura galamērķis bija tikšanās ar Vinnija Pūka varoni. Šajā braucienā mēs apvienojām patīkamo ar lietderīgo – dzimšanas dienu ar ekskursiju.

Šīs dienas mērķis ir vērst uzmanību uz kopīgajām tradīcijām, pavadīt laiku kopā ar vienaudžiem, veicināt sadarbības prasmes. Šādi pasākumi māca bērniem sajust dzīves enerģiju, prast saņemt un dot otram, rada laimes sajūtu.

Pasākumā bērniem bija iespēja uzspēlēt dažādas interesantas kustību rotaļas, veikt daudzveidīgus vingrinājumus atbilstoši bērna vecumam un piedzīvot pārsteigumus.

Nepieciešams pavisam nedaudz, lai veicinātu veselīgu dzīvesveidu, kas padara ikvienu bērnu stiprāku un drošāku.

Meitenes un zēni varēja paspēlēties ar dažāda izmēra un krāsu bumbām; varēja pārvarēt dažādas šķēršļu joslas interesantos labirintos.  Svētkos valdīja labvēlīgs emocionāls noskaņojums un prieka sajūta, bija redzams, cik mazuļi bija ieinteresēti un dzīvespriecīgi. Nav iespējams izteikt ar vārdiem tās emocijas, kas valdīja zālē. Tā ir lieliska iespēja iepazīt jaunas, interesantas vietas, jaunus cilvēkus, kā arī lielisks veids kā gūt jaunas zināšanas un iemaņas.

Bērna attīstība notiek soli pa solim, šādi kopā ar vienaudžiem pavadītie brīži, attīsta viņa emocionālo pasauli, domāšanu un valodu – caur kuru mēs mācāmies izprast sevi un pasauli mums apkārt.

Radīsim un izbaudīsim mirkļus, kas mūs visus dara laimīgus!

                        Pirmsskolas skolotājas Līvijas Bobrovas teksts un foto.

Comments are closed.