“Skolas Talants 2019” Audriņu pamatskolā

“Skolas Talants 2019” Audriņu pamatskolā

2019.gada 26.februārī Audriņu pamatskolā, jau ceturto gadu pēc kārtas, notika skolas konkurss “Skolas Talants 2019”. Šogad savu dalību konkursam pieteica desmit konkursanti ar sešiem priekšnesumiem. Uz skolas skatuves uzstājās grupa “ElMi” (Elīna Melāne un Milana Ovčinnikova) ar dziesmu “Светофоры”, Laura Terehoviča ar Junnas Moricas dzejoli “Малиновое окошко”, meiteņu deju grupa „LaViRa” (Jekaterina Razumejeva, Aļona Vilipsone un Viviāna Laškova) ar deju „Хей, патимейкер”, Milana Ovčinnikova ar solo dziesmu “Катется”, Veronika Goršanova ar fragmentu no A.S.Puškina poēmas “Ruslans un Ludmila”, grupa “Однокласницы” (Jelizaveta Jačeikina un Julija Razumejeva) ar dziesmu “Parastā dziesmiņa”. Pēc skatītāju un žūrijas balsojuma rezultātiem 1.vietu ieguva grupa “LaVira”, 2.vietu Milanas solo dziesma, 3.vietu grupa “ElMi”, 4.vieta grupai “Однокласницы”, 5.vieta Laurai un 6.vieta Veronikai.

Visām dalībniecēm tika pasniegti sertifikāti par dalību konkursā un balvas, 1., 2. un 3.vietas ieguvējas saņēma medaļas, bet galveno konkursa balvu „Simbolisko pulksteni” saņēma 1.vietas ieguvēji grupa „LaViRa”. Jau ceturto gadu balva pulkstenis simbolizē aizejošās minūtes un stundas, laika plūdumu un atgādina par dzīves īsumu, kā arī laiku, kas ir tik svarīgs katram, ja vēlies kaut ko dzīvē sasniegt.

Paldies, visām dalībniecēm un viņu vecākiem par ieguldīto laiku gatavojoties konkursam! Lai rodas jaunas idejas un priekšnesumi, enerģija darboties un mērķtiecība sasniegt iecerēto, gatavojoties konkursam “Skolas Talants 2020”!

 

Audriņu pamatskolas direktore Liāna Teirumnieka

 

Comments are closed.