Tūrisma diena Audriņu pamatskolā

Tūrisma diena Audriņu pamatskolā

Mācību gadu noslēdzot Audriņu pamatskolā ir tradīcija vienu dienu veltīt sportam un tūrismam. Arī šogad nebija izņēmums un 30. maijā visi skolēni un skolotāji devās lielā pārgājienā uz  Audriņu veco lidlauku, kas atrodas 4 km attālumā no skolas.

Paķerot līdzi jauku garastāvokli un garšīgas sviestmaizes plkst.9.30 devāmies ceļā pretī piedzīvojumiem.

Skolēni bez grūtībām pārvarēja diezgan lielu attālumu un apmēram pēc 40min. galamērķis bija sasniegts.

Lai nebūtu garlaicīgi, sporta skolotāja sagatavoja aktīvu programmu, kur gan skolēni, gan skolotāji varēja izkustēties piedaloties jautrājāss stafetēs, kustību rotaļās un spēlēs. Atsevišķs paldies skolotājai Ivetai Rundānei , kas ar savu transportu piegādāja sporta inventāru un vingrošanas paklājus.

Pēc visām aktivitātēm un aktīvi pavadīta laika svaigā gaisā skolēniem tika piegādātas garšīgas pusdienas, kompots, augļi un salds pārsteigums- saldējums. Liels paldies par atbalstu un atsaucību Audriņu pamatskolas saimniecības daļas pārzinim Raitim Šakalovam.

Jautri pavadot laiku un  paēdot pusdienas devāmies atpakaļceļā. Skaļas mūzikas pavadījumā un ar nelielu nogurumu sejās skolēni un  skolotāji devās atpakaļ uz skolu.

Liels paldies visiem skolēniem un viņu skolotājām Dacei Vasilevskai, Diānai Vasiļjevai, Aleksandrai Vilčiņskai, Regīnai Voronovai, Ivetai Rundānei  par atbalstu un kopā būšanu. Tas bija lielisks piedzīvojums.

Audriņu pamatskolas sporta skolotāja Jekaterina Marmiļova

Comments are closed.