Pasākums māmiņām un vecmāmiņām

Pasākums māmiņām un vecmāmiņām

Laiks skrien vēja spārniem, un nu jau klāt ir pavasaris. Līdzko parādās saulīte, tūlīt jau jūtama arī pavasara smarža! Pavasaris ir sācies tik ātri un ar jautriem notikumiem.

Visiem zināms, ka 8. marts ir Sieviešu diena, kas tautā tiek devēta arī par pavasara svētkiem.

6. martā Audriņu pamatskolas ( pirmsskola) svinēja māmiņu un vecmāmiņu pasākumu.

Šis mēnesis katru gadu nemainīgi ir visdarbīgākais mēnesis gadā, mēs kopā veidojam ielūgumus uz svētku koncertu, taisām skaistākās dāvaniņas un mācāmies pašus skaistākos dzejoļus un dziesmas, lai arī mūsu mīļajām māmiņām un vecmāmiņām būtu prieks un lepnums par mums.

Visi darbojāmies ļoti aizrautīgi ar sirds mīļumu, degsmi, interesi un bagātīgu izdomu. Apkārt virmoja radošums, saliedētība, prieks un sajūsma. Caur dziesmām, dzejoļiem un dejām bērni parādīja mīlestību.

Dziedāšana attīsta ne tikai muzikālās dotības, bet arī tiek veicināta bērnu intelektuālā, emocionālā un kustību koordināciju attīstība.

Bija patiess prieks, ka šajā pasākumā piedalījās ne vien māmiņas, bet arī vecmāmiņas. Mums katram sava vecmāmiņa ir vismīļākā, vislabākā un katram no mums ir savs sakāmais par viņu.

Mums patīk, ka katrs pasākums ir atšķirīgs, aktīvs, radošs, jo tādi ir bērni: kustīgi, dažādi, katrs ar savām emocijām, interesēm.

Bērni visu šo pasākumu uztvēra ļoti pozitīvi. Koncerts bija ļoti gaišs, sirsnīgs, saulains, priecīgs un mīļš.

Šī diena ir apliecinājums tam, ka mums tradīcijas NOTEIKTI ir jāturpina!

Līvija Bobrova

Aleksandrs Mališevs

Comments are closed.