1. septembris – satikšanās svētki

1. septembris – satikšanās svētki

Saulīte klausās vasaras mākoņa stāstus, un dabā jūtams vēsums. Dārzos jau smaržo daudzkrāsainas dālijas. Gladiolu zobeni un asteru zvaigznes vērš savus skatus pret debesīm, kur drīz būs dzirdamas gājputnu klaigas. Tas nozīmē, ka tuvojas pirmā skolas diena.

Klāt jaunais mācību gads ar jauniem piedzīvojumiem, zināšanām, labiem darbiem un jauniem draugiem. Pirmā skolas diena ir svētki gan tiem, kas dodas uz jebkuru izglītības iestādi pirmo reizi, gan tiem, kas šīs durvis ver jau vairākus gadus.

Audriņu pamatskolā šajā mācību gadā 1.septembris īpaši nozīmīgs ir 1.klases skolniecēm Allai Vasiļjevai un Everitai Mičurovai, kuras uzsāk skolas gaitas un 9. klases meitenēm Anastasijai un Nadeždai Jermolajevām, kurām šis ir pēdējais mācību gads mūsu skolā.

Svinīgajā pasākumā skolas aktu zālē pulcējās skolēni, ar satraukumu savās mazajās sirsniņās, viņu vecāki un, protams, skolas darbinieki. Pārsteigumu sagādāja īpašs viesis – jautrā un skaļā Pepija Garzeķe, kura izteica vēlmi apmeklēt skolu un varbūt mācīties.

Lai labestīgs satikšanās prieks valda starp skolēniem, pedagogiem un vecākiem!

Sveicam jauno mācību gadu uzsākot un vēlam:

⇒ skolēniem  – lai zināšanu apgūšanas prieks Jūs pavada katru mācību dienu!

⇒ pedagogiem – lai katra Jūsu darba diena kopā ar bērniem dāvā prieku un gandarījumu par paveikto!

⇒ vecākiem – lai netrūkst spēka, pacietības un izpratnes, vadot savus bērnus skolas gaitās!

Audriņu pamatskolas skolotāja Iveta Rundāne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.