Draugu tikšanās Audriņos

Draugu tikšanās Audriņos

Draudzība ir dāvana,
Par kuru atlīdzību neprasa,
To nevar ne nopirkt, ne pārdot,
Bet var saņemt par velti –
Bezgala daudz vai nemaz…

Spītējot dzestrajam laikam, smeldzošajiem vējiem un vīrusiem, kādā no piektdienas pēcpusdienām Audriņu pamatskolā notika Draudzības vakars. Uz aicinājumu bija atsaukušies draugi no Vērēmu pamatskolas, Sakstagala Jāņa Klīdzēja pamatskolas, Dricānu vidusskolas un Jaunstrūžānu pamatskolas.

Pasākums iesākās ar savstarpējiem sveicieniem un jautriem priekšnesumiem, kurus katra komanda pirms ierašanās bija sagatavojusi jau iepriekš.

Lai vakars noritētu jestrāk un bērni kļūtu atraisītāki, tika organizētas jautras rotaļas, konkursi un viktorīnas, izmantojot visdažādākos atribūtikas piederumus. Ja pirmajos konkursos bērni kautrīgi iesaistījās aktivitātēs, tad ar katru nākošo atsaucība kļuva arvien lielāka.

Jebkurš pusaudžu kopā sanākšanas pasākums nav iedomājams bez mūzikas un diskotēkas. Par muzikālo pavadījumu rūpējās 7.klases skolēns Vitālijs Bražats.

Gatavojoties Draudzības vakaram, aktīvi darbojās Skolēnu padomes dalībnieki. Jelizaveta Vasiļjeva un Evelīna Krendjasova rūpējās par noformējumu, Viktorija Korsaka – par pasākuma norisi, Jeļena Putina – par vakara vadīšanu.

Uz tikšanos nākošreiz, draugi!

Iveta Rundāne,

Audriņu pamatskolas skolotāja

Comments are closed.