Skolotāju diena Audriņu pamatskolā

Skolotāju diena Audriņu pamatskolā

Rudens ir klāt ar mārtiņrožu smaržu un krāsainu kļavlapu paklāju zem kājām. Pagājis saulainais septembris. Klāt oktobra pirmā svētdiena – skolotāju diena. Skolotājs – tā ir personība, kurai nav līdzīgu, šī ir visdaudzpusīgākā profesija no visām. Tikai skolotājs ir spējīgs sniegt padomu un palīdzīgu roku kā vecmāmiņa, izstarot maigumu un labestību kā mamma, taču par spīti tam uzturēt dzelžainu stingrību kā tētis…

5. oktobrī Audriņu pamatskolā notika Skolotāju dienas pasākums ar dažādām aktivitātēm. Skolotāju dienas rīts nav tāds kā citi rīti skolā. Katra mazā sirsniņa ir satraukta, kad klasē no rīta neienāk un ierasto labrītu nepasaka mīļā skolotāja, bet lielais puisis vai meitene no vecākās klases. Šajā dienā viņus māca un pārbauda skolēni.

Pēc mācību stundām sekoja svinīgā daļa, kura norisinājās skolas aktu zālē.

Pedagogi tika aicināti apmeklēt aktu zāli, kur skolēni kopā ar skolotājām Aleksandru Vilčiņsku un Ivetu Rundāni uzbūra nelielo karaļvalsti, kurā norisinājās visjautrākie un atraktīvākie notikumi, kas ļāva skolotājiem izbaudīt svētkus pozitīvā gaisotnē.

Mīļie skolotāji, vēlreiz mīļi sveicieni svētkos!

Audriņu pamatskolas skolotāja Dace Vasilevska

Comments are closed.