Miķeļdienas tirdziņš Audriņu pamatskolā

Miķeļdienas tirdziņš Audriņu pamatskolā

Šī gada saulainā septembra pēdēja dienā Audriņu pamatskolā notika Miķeļdienas tirdziņš. Šajā dienā skolēniem tika piedāvāta iespēja iejusties tirgotāja lomā. Par tirgotāju varēja kļūt ikviens skolēns. Tomēr katram skolēnam vajadzēja padomāt par savu preci jeb ko es piedāvāšu citiem. Šīs uzdevums nebija viegls, tomēr mūsu tirgotāji ar to tika galā. Daži piedāvāja pircējiem garšīgus pašu gatavotus ēdienus, citi piedāvāja savus zīmējumus vai arī dažādas interesantas mantas ikdienai un izklaidei. Kad visas preces un cenrāži tika izvietoti un darba vieta tika sakārtota, klāt nāca pircēji.

Pircēji rūpīgi izvēlējas ko nopirkt, jo varēja izvēlēties to, kas patīk vai arī garšo. Daži pircēji vēlējas saņemt atlaidi, bet tas bija atkarīgs no tirgotāja (iedot atlaidi vai arī nē).

Jāsaka, ka ikviens tirgotājs nopelnīja naudiņu, kuru pēc tam varēs izmantot pēc saviem uzskatiem.

Miķeļdienas tirdziņā valdīja pozitīva un draudzīga atmosfēra un bija vērojams, ka skolēni gaidīja šo pasākumu. Šādi pasākumi ir nepieciešami, jo tie ļauj attīstīt dažādas prasmes un iemaņas, kuras noteikti būs nepieciešamas ikvienā izglītojama dzīvē.

Paldies skolēniem un viņu vecākiem, par atbalstu un piedalīšanos Miķeļdienas tirdziņā.

Audriņu pamatskolas skolotājs, Vitālijs Drozdovs.

Comments are closed.