Audriņu pamatskolas 9.klases svinīgais atestātu izsniegšanas pasākums.

Audriņu pamatskolas 9.klases svinīgais atestātu izsniegšanas pasākums.

2020.gada 30.jūnijs skolas dzīvē bija aizraujoša diena – Svinīgs pasākums 9.klases absolventiem – atestātu un sertifikātu par valsts valodas apguvi izsniegšana. Audriņu pamatskolas 9.klases izglītojamajiem 2019./2020. mācību gads bija noslēdzošais mūsu skolā.

Svētki ir jautri un vienlaikus skumji. Bet katrā ziņā visiem iesaistītajiem ilgi gaidīti. Svētki, kas pulcēja katru gadu lielu, draudzīgu skolēnu, skolotāju, tehnisko darbinieku, vecāku, draugu un radinieku saimi. Diemžēl, vīruss COVID-19 ieviesa lielas izmaiņas pasākumu rīkošanā, tāpēc šogad mēs sanācām daudz mazākā pulciņā, 9.klases absolventi un skolotāji.

Šī diena bija mīļa un nedaudz skumja visiem. Patiešām, šajā dienā absolventi atvadījās no skolas, skolas stundām un pasākumiem, skolotājiem un tehniskajiem darbiniekiem. Savukārt mēs, skolotāji, atvadījāmies no mūsu foršajiem skolēniem, kurus lolojām un skolojām daudzu gadu garumā. Liekas, ka vēl nesen viņi šķērsoja skolas slieksni, lai mācītos 1.klasē. Liekas, ka vēl nesen viņi steidzās pārtraukumos pa gaiteņiem, mācījās pirmos burtiņus un reizināšanas tabulu.

Un šajā dienā mēs ar lepnumu redzējām, kā viņi ir kļuvuši nobriedušāki, gudrāki un nopietnāki. Viņiem bija pienācis laiks atvadīties no skolas. Šajā dienā viņiem notika pēdējais svinīgais pasākums Audriņu pamatskolā, ar šīs skolas skolotāju laba vēlējumiem.

Kā skolas direktore absolventiem novēlu:

Paldies, par šo kopā pavadīto pamatskolas laiku, kas man devis ļoti daudz- gan pozitīvas, gan ne tik pozitīvas emocijas, enerģiju, esmu mācījusies no Jums! Esat man likuši saprast šo to no dzīves… Paldies par jūsu radošumu, enerģiju, idejām, vienotību, reizēm arī uzstājību, organizējot dažādus pasākumus.

Jums pieder tik daudz, 

Bet jūs gribat vairāk,

Aiz apvāršņa skriet arvien tālāk, tālāk,

Jo sapņiem nav beigu

Un lielceļiem nav!

Nezaudējiet drosmi, optimismu, pārliecību un dodieties tālāk, izvēlieties pareizo ceļu dzīvē, lai sasniegtu savus mērķus. Jūs gaida lieli izaicinājumi. Tāpēc lai Jums pietiek neatlaidības un veiksmes īstenot savus sapņus!

Pasākuma turpinājumā atcerējāmies par cilvēku, kurš absolventiem sniedzis savus pirmos atklājumus uz šīs planētas, kuram ir izcilākais tituls uz zemes – pirmais skolotājs. Šis skolotājs atvēra pasauli, deva savu mīlestību un siltumu. Cilvēki visu mūžu atceras savu pirmo skolotāju, viņi atceras viņu ar pateicību. Un šī skolotāja no 1.-4.klasei bija – Alina Krasovska.

Skolas gadi absolventiem deva satikt arī ļoti foršus cilvēkus – viņu brīnišķīgos klases audzinātājus 5.-7.klase – Jelena Pimahova, 8.- 9.klase – Jeļena Obidjonnikova, 9.klase – Vitālijs Drozdovs. Laipni, gādīgi, atbildīgi, absolventu dārgākie un mīļākie skolotāji. Viņi kopā ar absolventiem pieredzēja uzvaras un neveiksmes, palīdzēja grūtās situācijās, veda viņus uz panākumiem.

Protams, ka šo deviņu gadu garumā absolventi satika arī daudzus citus interesantus un gudrus skolotājus, kas atstāja neaizmirstamas atmiņas viņu prātos. Katrs skolotājs, kas bija ieradies pasākumā, no sirds vēlēja daudz jauku, mīļu un sirsnīgu vēlējumu absolventiem.

Svinīgais pasākums turpinājās ar galveno – atestātu un sertifikātu izsniegšanu.

Un 2019./20.m.g. apliecību par vispārējo pamatizglītību saņēma:

  Absolventa

vārds, uzvārds

Apbalvojums
1. Dmitrijs Aleksejevs ·      Pateicība ģimenei par aktīvu līdzdalību skolas dzīvē
2. Viktorija Burova ·      Pateicība ģimenei par aktīvu līdzdalību skolas dzīvē
·      Pateicība par aktīvu piedalīšanos skolas pasākumos
3. Viviāna Laškova ·      Pateicība ģimenei par aktīvu līdzdalību skolas dzīvē
4. Artjoms Razumejevs ·      Pateicība par aktīvu piedalīšanos skolas pasākumos
5. Jekaterina Razumejeva ·      Pateicība ģimenei par aktīvu līdzdalību skolas dzīvē
6. Romāns Smirnovs ·      Pateicība ģimenei par aktīvu līdzdalību skolas dzīvē
·      Pateicība par aktīvu piedalīšanos skolas pasākumos
·      Pateicība par aktīvu piedalīšanos sporta sacensībās
7. Aleksejs Tihomirovs ·      Pateicība ģimenei par aktīvu līdzdalību skolas dzīvē
·      Pateicība par aktīvu piedalīšanos sporta sacensībās
8. Dmitrijs Tihomirovs ·      SUDRABA LIECĪBU un

·      Pateicību par labām un teicamām sekmēm

·      Diploms no uzdevumi.lv par aktīvu piedalīšanos portāla piedāvāto uzdevumu risināšanā (4331 punkti)
·      Pateicība par aktīvu piedalīšanos sporta sacensībās
9. Dajana Vasiļjeva ·      Pateicība ģimenei par aktīvu līdzdalību skolas dzīvē
·      Pateicība par aktīvu piedalīšanos skolas pasākumos
10. Aļona Vilipsone ·      Pateicība ģimenei par aktīvu līdzdalību skolas dzīvē
·      Pateicība par aktīvu piedalīšanos skolas pasākumos
·      Pateicība par aktīvu piedalīšanos sporta sacensībās

Pavisam nesen absolventi bija šīs apbrīnojamās valsts iedzīvotāji. Cenšoties izprast apkārtējo pasauli, viņi steidzās augt, sapņoja kļūt par pieaugušajiem. Bija nelieli un lieli interesanti notikumi viņu dzīvē. Lai nedaudz pakavētos atmiņās, absolventi noskatījās prezentāciju ar fotogrāfijām no skolas dzīves. Protams, ka šīs foto bija tikai neliela daļa no garā atmiņu stāsta, kas bija ildzis deviņu gadu garumā.

Pasākumā bija arī aizkustinošs svētku brīdis skolotājiem. 2019./20.m.g. 9.klases absolventu vārdā – Aļona Vilipsone, Dajana Vasiļjeva un Romāns Smirnovs teica īpašus pateicības vārdus skolotājiem un tehniskajiem darbiniekiem. Absolventi bija sarūpējuši ziedus un sveica skolotājus.

Izpalika šogad vecāku apsveikumi klātienē, bet vecāki absolventiem bija sarūpējuši vēlējumu vēstuli, un skolotājiem bija tas gods to nolasīt pasākuma noslēgumā. Skolas administrācijas sarūpētais saldais pārsteigums saldināja rūgteno skumju atvadu garšu.

Vēlam veiksmi un panākumus Audriņu pamatskolas 2019./20.m.g. absolventiem!!!

 

Comments are closed.