Draudzības vakars Jaunstrūžānu pamatskolā

Draudzības vakars Jaunstrūžānu pamatskolā

28. februārī Audriņu pamatskolas skolēni brauca ar īpašu vizīti uz Jaunstrūžānu pamatskolu. Šajā dienā tika rīkots draudzības vakars. Lai vakars noritētu jauki un patīkami, Jaunstrūžānu pamatskolas skolēni aicināja uz savu pasākumu ciemiņus no citām skolām. Tomēr dzīve ievieš savas korektīvas un ne visas skolas pārstāvji varēja atbraukt uz šo ilgi gaidīto pasākumu.

Iepazīšanas iesākas jau ieejot Jaunstrūžānu pamatskolā. Bija patīkami redzēt to, ka viesus gaidīja, jo gan skolas administrācijas pārstāvji, gan arī paši Jaunstrūžānu pamatskolas skolēni iesaistījās un rūpējas par to, lai ciemiņiem palīdzētu orientēties visā pasākuma gaitā.

Draudzības vakars iesākas ar Jaunstružānu pamatskolas skolēnu izrādi „Mūsdienas medicīnas problēmas”. Jāsaka, ka šī tēma ir ļoti aktuāla un diezgan asi reaģējama Latvijas sabiedrībā. Skolēnu pašu veidotā izrādēs tēma tika aplūkota pietiekami ironiskā un sarkastiskā tonī (tika aplūkotas gan mediķu algas jautājums, gan arī pasaules mēroga problēma – koronavīruss). Savukārt Audriņu pamatskolas pārstāvji (meiteņu trio) uzstājas ar enerģiskām dejām. Pēc skolu priekšnesumiem, skolēniem tika piedāvātas dažādas uzkodas un dzērieni, lai uzkrātu spēkus visām vakaram.

Draudzības vakara turpinājumā sekoja dažādi konkursi, kuros varēja piedalīties gan individuāli, gan arī grupās. Bija arī dejas mūzikas hītu pavadījumā.

Draudzības vakars bija organizēts interesanti, jo konkursi notika ik katru stundu, tādēļ piedāvātas aktivitātes nebija saistītas tikai ar dejam, bet arī ar zināšanu un prasmju pielietojumu. Tādā veidā skolēni sadarbojas un iepazina viens otru labāk.

Laiks ritēja tik ātri, ka pienāca brīdis atvadīties. Jauni draugi apmainījās ar kontaktiem, lai uzturētu sakarus arī pēc Draudzības vakarā.

Paldies, Jaunstrūžānu pamatskolai par lielisku piektdienas vakaru. Paldies, ik katram, kas piedalījās draudzības vakara organizēšanā un tā vadīšanā.

Audriņu pamatskolas skolotājs, Vitālijs Drozdovs

Comments are closed.