Lāčplēša diena Audriņu pamatskolā

Lāčplēša diena Audriņu pamatskolā

Par godu Lāčplēša dienai Audriņu pamatskolas skolēni un skolotāji pulcējās sporta zālē, kur notika sacensības zēniem. Pasākuma mērķis bija noteikt stiprākus, veiklākus, ātrākus un izturīgākus zēnus mūsu skolā.

Dalībnieki tika sadalīti 3 vecuma grupās. Zēnu uzdevums bija iziet 8 stacijas ar interesantiem un sarežģītiem uzdevumiem: šautriņu mešana, svara turēšana, atspoles skrējiens 10×10, svara bumbas mešana tālumā, metieni mērķī, smaguma vilkšana un.d.c.

Sīvā cīņā 1.-2. kl. grupā 3. vietu izcīnīja Aleksejs Karpovs (20 punkti), 2. vietu Viktors Terehovič (14 punkti) un godalgoto 1.vietu Aleksejs Razumejevs (13 punkti).

4.-6. kl. grupā 3. vietu izcīnīja Igors Golovņovs ( 31 punkts), 2. vietu Nikita Narnickis (30 punkti) un ar lielu pārliecību 1.vietu nopelnīja Dāvids Elksnis (21 punkts).

Ļoti sīvā cīņā 7.-9. kl. grupā 3. vietu izcīnīja Artjoms Laškovs (27 punkti), 2. vietu Dmitrijs Aleksejevs (25 punkti), un ar vienu punktu pārsvaru godalgoto 1. vietu izrāva Nikita Razumejevs (24 punkti).

Sacensību uzvarētāji tika apbalvoti ar diplomiem un medaļām.

Paldies visiem zēniem par piedalīšanos sacensības.

Paldies mūsu skolas meitenēm, kas ļoti aktīvi atbalstīja un uzmundrināja savus klasesbiedrus, kā arī palīdzēja tiesāšanā un rezultātu apkopošanā.

 Audriņu pamatskolas sporta skolotāja Jekaterina Marmiļova

Comments are closed.