Audriņu pamatskolas pirmsskolas grupiņas svin Valentīndienu

Audriņu pamatskolas pirmsskolas grupiņas svin Valentīndienu

14. februārī Audriņu pamatskolas pirmsskolas grupiņas svinēja Valentīndienu – draudzības un mīlestības svētkus.

Valentīndienas  pasākumā bērnus apciemoja feja Valentīna, kurai ierodoties, tika atskaņota sirdspukstu skaņa. Feja bērniem paskaidroja, ka mīlestības simbols ir sirds un visas skaistākās, siltākās un mīļākās sajūtas un emocijas, mēs izjūtam caur mūsu sirsniņām. Feja aicināja bērnus kopā izveidot sirds formu no mazām sirsniņām. Bērni labprāt atsaucās fejas aicinājumam un draudzīgi izveidoja skaistu sirds formu. Jaukā feja parūpējās arī par to, lai bērni neaizmirst par citiem svētkiem, kurus mēs svinam – visi kopā atcerējāmies, kādi vēl svētki svinami pārējos gada mēnešos. Neizpalika arī asprātīgu un āķīgu mīklu minēšana, jautras rotaļas un līksmas dejas.

Šajā dienā bērni viens otram dāvāja smaidu, laba vēlējumus, paštaisītas dāvaniņas, rotājās ar sirsniņām, kā arī veidoja un sūtīja Valentīndienas apsveikuma kartiņas saviem grupas biedriem, vecākiem, draugiem, skolotājiem un pat skolas virtuves darbiniekiem.

Valentīndienas nedēļā tika organizēta arī bērnu radošo darbu izstāde ar nosaukumu – „Dāvana draugam”. Darbiņi bija veidoti īpaši rūpīgi, ar mīlestību, domājot par saviem tuvākajiem draugiem.

Svētku nedēļu noslēdzām ar jauku atziņu, ka mums vajadzētu būt tikpat izpalīdzīgiem, draudzīgiem un laipniem vienam pret otru, ne tikai svētku dienās, bet arī ikdienā.

                                                             Pirmsskolas skolotājas Līgas Asares teksts un foto

Comments are closed.