Labdarības akcija Jaungada gaidās

Labdarības akcija Jaungada gaidās

28. decembrī Audriņu pamatskolas darbinieki, skolēni un viņu vecāki paveica nelielu brīnumu: iesaistījās labdarības akcijā un uzdāvināja 76 saldas dāvanas  Strūžānu un Pilcenes pansionāta iemītniekiem.

Grūti nodot tās emocijas, kuras mēs ieguvām sarunājoties ar veciem cilvēkiem. Tās bija minūtes, kas piepildītas ar bezgalīgu labestību un prieku, siltiem apskāvieniem un ar vēlmi dzīvot.

Strūžānos un Pilcenē ir izveidoti   brīnišķīgi  dzīves apstākļi: tīrībā gaišās un siltās telpās, svētku noformējums, uzmanīgs personāls.

Mēs esam laimīgi, ka varējām kaut nedaudz iepriecināt mūsu vecos ļaudis, padarīt viņu svētku sajūtu atšķirīgāku no ikdienas  Bet viņi stāstīja par sevi, skaitīja dzejoļus, smējās un raudāja.

Liels paldies visiem, kuri kļuva  par labsirdīgiem burvjiem šajās svētku dienās. Īpaši gribētos atzīmēt 4. klases skolēna Daniela Āboltiņa vecākus, kuri kopā ar saviem bērniem izveidoja veselu “kalnu” ar dāvaniņām.

Paldies devītās klases skolēniem Jelenai un Vladislavam, skolotājai Jeļenai un šoferim Aleksejam, kuri palīdzēja piegādāt dāvanas adresātiem.

Dariet labu, palīdziet tuviniekiem un nepazīstamiem cilvēkiem, un tad jūsu mājā atnāks prieks!

                               Audriņu pamatskolas skolotāja Alla Vorobjova

 

Comments are closed.