AUDRIŅU BĒRNI ALAAS KONKURSĀ

AUDRIŅU BĒRNI ALAAS KONKURSĀ

Mūsu bērni 13. novembrī piedalījās konkursa uzvarētāju apbalvošanas pasākumā, kurš notika Rēzeknes pilsētas Nacionālo biedrību kultūras namā. Tur mūsu bērnus apbalvoja par skaisto un neparasto darbiņu “Mana puķe Latvijai”. Konkursa rīkotāju mērķis bija veicināt bērnu izpratni par iepakojumu un tā otrreizējo izmantošanu un uzdevums bija izveidot puķi Latvijai, par pamata materiālu izmantojot izlietotu iepakojumu. Darbojoties ar dažādiem materiāliem, attīstās bērnu pirkstu sīkā motorika, intensīvāk notiek izziņas procesu attīstība, paaugstinās bērna motivācija darboties. To var nosaukt par īpašo terapiju, kura mūs dziedē, ārstē, nomierina, priecē un motivē!

Šis lielais darbs bija iecerēts ne tikai, lai uzvarētu un saņemtu balvu, bet galvenokārt, lai bērni varētu priecāties un brīnīties; cik gaiša, skaita un bagāta ir mūsu Pasaule, vajag tikai to nokrāsot ar savām mīļākajām krāsām un emocijām. Galvenais šī pasākuma ieguvums ir bērnu aktīva atpūta nepiespiestā atmosfērā ,brīvā un radošā gaisotnē, kas paliks mums kā burvīgas atmiņas.

Mēs gribētu, lai aiz loga spīdētu saulīte, taču tā nav. Prieks, ka mūs ir sasildījušas mūsu emocijas, kuras patiesi bija ļoti saulainas. Lai pūš vējš, jo tas mums netraucēja baudīt to prieku, ko tās sniedza! Bijām ļoti gandarīti par izdevušos dienu.

Mēs zinām, cik svarīgi padarīt svētkus par bērnišķīgiem un patiesiem, izgaršojot smaržas, garšas, sajūtas un skaņas tā, kā to dara bērni! Šī diena mums nesa daudz prieka un siltuma. Šādā veidā varēja sākt baudīt  priekus ātrāk kā ierasts. Tas radīja svētku sajūtu un diena ar to vien jau kļuva īpaša.

Esam pārliecināti, ka mūsu bērni iedvesmos savus vecākus un iestādes darbiniekus jaunām, satriecošām idejām un mūsu Latvija kļūs vēl krāšņāka.

Paldies SIA  ALAAS  un visiem, kas saņēma diplomus un pārsteiguma balvas.

Skolotāja Līvija Bobrova

Comments are closed.