Rudens stāsts

Rudens stāsts

Rudens skaists pār zemi nācis,

Pirmā zelta lapa zied, –

Grāmatas jau kopā vācis

Varu nu uz skolu iet.

Gaiša, silta skolas telpa

Gluži tā kā mātes glāsts,

Ievelku es dziļi elpu, –

Jāsāk man jauns dzīves stāsts.

(J.Grants)

 

Pirmā skolas diena ir īpaša diena visiem skolēniem un viņu ģimenēm, tas ir laiks pārdomām par nākotni, par tuvāko laiku. Daudziem tas ir jauns piedzīvojums, jauna pieredze.

Skolas uzsākšana ir svētki. Tiem jābūt tādiem, lai bērniem būtu aizraujoši un interesanti, lai skola būtu kā magnēts, kas rītos ceļ no gultas un pēcpusdienā no tās negribētos doties prom.

2018./2019.mācību gadā mācības uzsāka 4 pirmklasnieki, bet pēdējais mācību gads Audriņu pamatskolas telpās tiks aizvadīts trijiem devītās klases skolēniem.

Vienā no gada svarīgākajām dienām Audriņu pamatskolas skolēnus, viņu vecākus un skolas darbiniekus uzrunāja u labus vēlējumus teica Audriņu pagasta pārvaldes vadītājs E.A.Bindemanis un skolas direktore Liāna Teirumnieka, atzīmējot arī to, ka skola turpina savu pastāvēšanu, spītējot „vētrām”, kas mēģina sašūpināt mūsu kuģi.

Pateicoties mūsu skolas direktores rūpēm, pirmā skolas diena bija īsta svētku diena, ar svētku kliņģeris. Īsts pārsteigums

Lai katra diena būtu kā atklājums un katrs rīta zvans tuvinātu mērķa sasniegšanai! Lai pietiek spēka un vēlmes atvērt sirdis, možu prātu, nebaidīties no izaicinājumiem, sasniegt jaunas virsotnes, sadzirdēt un atbalstīt citam citu!

 

Audriņu pamatskolas skolotāja

Iveta Rundāne

 

Comments are closed.