Audriņu pamatskolas – pirmsskolas bērni apmeklē izrādi “Nāriņa”

Audriņu pamatskolas – pirmsskolas bērni apmeklē izrādi “Nāriņa”

Ir beidzies aprīlis un iestājās siltais un saulainais maijs, kad daba sāk pilnīgi pamosties no ziemas miega. Ir pamodušies, gan taurenīši, gan mārītes, zirneklīši un daudzi daudz citi kukainīši un dzīvnieciņi. Audriņu pamatskolas- pirmsskolas bērni pēc četru dienu ilgām brīvdienām arī ir pamodušies un gatava gūt atkal jaunas zināšanas. Šoreiz bērni apmeklēja teātra izrādi “Nāriņa”.

Tā nu saulainā 2. maija dienā Audriņu pamatskolas- pirmsskolas bērni brauca uz teātra izrādi, kura norisinājās Rēzeknes teātrī “Joriks”.

Laikam visi zina šo pasaku par Nāriņu, bet cik interesanti, kad visiem pazīstamas lietas parādās jaunā skatījumā. Bērniem atvērās jauni iespaidi atverot teātra durvis, kurā daži nemaz nekad nav bijuši. Bērniem bija pilnas acis prieka un viņu mazās sirsniņas dauzījās no saviļņojumu jau tikai ienākot šajās teātra telpās, un šīs spožās prožektoru gaismas, kas ieslēdzās tiklīdz izrāde bija sākusies, viss bērnos radīja prieku un izbrīnu.

Skatoties teātra izrādi, aktieriem izdevās atdarināt savus varoņus un iejusties lomā par visiem 100% un šie fantastiskie tērpi, kas katru pasaku tēlu padarīja tik reālu. Bērni bija sajūsmā par izrādi viņi runāja, ka gribētu lai izrāde nekad, nekad nebeiktos, jo ļoti patīk. Pasakas dāvina bērniem prieka izjūtu un attīsta fantāziju.

Skatītāji pavadīja brīnumjaukus mirkļus teātra pasaku valstībā.

Comments are closed.