Jaungada eglīte Audriņu pamatskolā

Jaungada eglīte Audriņu pamatskolā

Piektdiena, 22.decembrī, skolas teātris iepriecināja ar saviem priekšnesumiem skolēnus, vecākus un pedagogus Jaungada eglītē Audriņu pamatskolā.

Svētku sakumā izskanēja pateicības vārdi no skolas administrācijas skolēniem, kuri aktīvi piedalījās skolas pasākumos, 1 semestri pabeidza ar labām un teicamām sekmēm, skolu apmeklēja bez kavējumiem.

Jaungada eglītes pasākumam Audriņu pamatskolas audzēkņi gatavojās ilgi un cītīgi. Mācījās lomas un dzejoļus, kopā ar vecākiem šuva tērpus.

Pasākumā skolēni iepriecināja vecākus, draugus un pedagogus ar savu uzstāšanos. Un pat nešpetnajai Kikimorai, kura centās izjaukt svētkus un atņemt bērniem dāvanas, neizdevās visu sabojāt. Sniegbaltīte ieradās laikus un (kopā ar draugiem) izglāba mazās Minūtītes no nepatikšanām.

Bērni bija saposušies karnevāla tērpos, gāja rotaļās, skaitīja Salavecītim un Sniegbaltītei dzejoļus, dziedāja dziesmas un saņēma saldās dāvanas.

Mīļš paldies mazajiem aktieriem: E.Mičurovai, L.Tihomirovai, D.Mičurovai, J.Jaceikinai, J.Razumejevai, I.Ciganovam, K.Vasiļjevai, M.Ovčinnikovai, E.Melāne, D.Surikovai, K.Tihomirovai, J.Vasiļjevai, E.Krendjasovai, V.Burovam un mūzikas skolotājai N.Osipovai.

Skolas teātra vadītāja Alla Vorobjova

Comments are closed.