Sirsnīgs paldies par atbalstu Rēzeknes novada skolēnu radošajām idejām!

Sirsnīgs paldies par atbalstu Rēzeknes novada skolēnu radošajām idejām!

Rosināt skolēnus izpausties radoši, ļaujot viņiem pašiem veidot savas skolas tēlu, – ar šādu mērķi jau trešo gadu visā Latvijā tiek īstenots projekts “Dienasgrāmata”, kura ietvaros skolēni projekta organizatoriem iesūta pašu radītus zīmējumus par tēmu “Mana dienasgrāmata”. Vēlāk projekta īstenotāji uzrunā katra novada vietējos uzņēmējus, kas labprāt atbalsta skolēnu radošās idejas, piešķirot līdzfinansējumu šo dienasgrāmatu tapšanā.

Rēzekni un Rēzeknes novadu šajā projektā pārstāv Rēzeknes 6. vidusskola, Audriņu pamatskola un Rēznas pamatskola. Šo skolu skolēni projekta īstenotājiem iesūtīja savu dienasgrāmatu vēlamos dizainus. Kopumā noritēja aktīvs darbs pie 1720 dienasgrāmatu izgatavošanas. Jāpiebilst, ka skolēni šīs unikālās, pašu dizainētās dienasgrāmatas saņēma šī gada 1. septembrī, uzsākot jauno 2017./2018. mācību gadu.

Lai šis process noritētu veiksmīgi, ļoti nozīmīgs un pat neatsverams ir vietējo uzņēmēju un pašvaldību atbalsts. Tieši tāpēc gan projekta “Dienasgrāmata” organizatori – “Zinātnes un inovāciju parks” Liepājā pārstāvji, gan skolēni un konkrēto skolu darbinieki saka lielu paldies uzņēmumiem SIA „Ceļi un tilti”, SIA „Atita”, SIA „Inteco Wood”, Audriņu pagasta pārvaldei un Stoļerovas pagasta pārvaldei par atsaucību un atbalstu.

  “Zinātnes un inovāciju parks” darba grupa

http://rezeknesnovads.lv/sirsnigs-paldies-par-atbalstu-rezeknes-novada-skolenu-radosajam-idejam/

Comments are closed.