Audriņu pamatskolas izglītojamie iededzina mīlestības liesmiņu

Audriņu pamatskolas izglītojamie iededzina mīlestības liesmiņu

Bez īstas mīlestības nekas nenotiek mūsu pasaulē. Aug koki, čivina putni, dūc bites, piedzimst bērni – visa pamatā ir mīlestība. Beidzot ir klāt februāris- pēdējais ziemas mēnesis un vienlaikus – mīlestības mēnesis. Skumjām un depresijai nav vietas, ja blakus ir mīļi cilvēki.

Lai labāk sagatavotos Svētā Valentīna dienai, Audriņu pamatskolas pagarinātās dienas grupas audzēkņi apmeklēja radošo darbnīcu “Mīlestības nekad nav par daudz…” Audriņu pagasta bibliotēkā. Gādīgā bibliotēkas vadītāja Margarita Platonova sagatavoja mūsu izglītojamajiem pārsteigumu – mēs veidojām no māla svečturus – sirsniņas. Darbs nebija viegls, tomēr mēs jutāmies kā īsti keramiķi. Izveidojām svečturus, izdomājām dizainu, izkrāsojām, izrotājām. Skolotāja Margarita palīdzēja visiem pareizi sajaukt krāsas, atrast savu iecerēto toni, saskaņot un uzzīmēt rakstu. Pēc mūsu drosmīgajiem ieskatiem sanāca īsti mākslas darbi! Ar lielu prieku bērni uzdāvināja saviem tuvajiem cilvēkiem ne tikai apsveikumus no papīra, bet arī māla mīlestības sirsniņas, kuras var saglabāt ilgai piemiņai un tajos iededzināt sildošo mīlestības liesmiņu radu un tuvu cilvēku lokā.

Ļoti pateicamies Audriņu pagasta bibliotēkas vadītājai Margaritai Platonovai par mūsu skolēnu regulāru iesaistīšanu radošajā procesā, mākslinieciskas gaumes attīstīšanu, iejūtības un pacietības ieaudzināšanu!

Ar nepacietību gaidīsim nākamo nodarbību bibliotēkā. Ko vēl interesantu un aizraujošu izdomās mūsu bibliotēkas vadītāja Margarita? Gaidīsim, iesim, strādāsim, gūsim gandarījumu!

 

 Audriņu pamatskolas skolotāja Oksana Brokāne

Comments are closed.